Werkplekonderzoek

Voelt u, uw collega of uw medewerker zich aan het einde van de werkdag wel eens vermoeid, worden de spieren lichtelijk stijf of ontstaat er een onprettig gevoel in de onderrug, nek en/of schouders? Vraag dan een werkplekonderzoek van Zevenbergen Kantoorefficiency aan.


Want veel lichamelijke klachten worden veroorzaakt door verkeerde zithoudingen en weinig beweging. En met onze uitgebreide uitleg en advisering kunnen we in vele gevallen de klachten een heel stuk reduceren en zelfs voorkomen.


Ons werkplekonderzoek bestaat uit een persoonlijk advies. Een adviseur komt bij u op locatie om samen met u te analyseren op welke wijze u op dit moment gebruik maakt van uw werkplek. Middels ons werkplekpaspoort gaan we daarna stapsgewijs uw werkplek gezond instellen en geven we u tips & adviezen om ergonomischer te werken. In het werkplekpaspoort worden uw instellingen en adviezen genoteerd waardoor u later altijd een naslagwerk bij de hand heeft.


Omdat Zevenbergen Kantoorefficiency erg veel waarde hecht aan gezond werken bieden we het werkplekonderzoek aan voor een zéér aantrekkelijke prijs. Voor aanmelding en meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 0342 - 41 76 52.