Ergonomische accessoires

Kleine accessoires kunnen soms grote verschillen maken. Zo ook ergonomische accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een voetenbankje als u met de benen niet goed bij de grond komt. Dit kan veel verlichting aan uw benen geven en klachten voorkomen of zelfs wegnemen. Of een monitorarm voor uw beeldscherm, waardoor het scherm op de gewenste kijkhoogte komt te staan, waardoor klachten aan uw nek en ogen sterk worden verminderd.

 

Maar denk ook aan werkplek bekabeling, waarbij kabels netjes zijn weggewerkt en er een nettere maar ook zeker een veiligere werkomgeving ontstaat. En dat een CPU-houder uw computerkast van de grond haalt en er goed schoongemaakt kan worden onder uw bureau, waardoor er minder stof circuleert.

 

Wij verkopen ook ergonomische kantoorartikelen zoals het ergonomisch toetsenbord r-go split. De ergonomische kantoorartikelen kunt u vinden in onze webshop. Als u geinteresseerd bent in het ergonomisch toetsenbord r-go split kunt u hier klikken om direct naar dit product te gaan.

  

Graag adviseren we u om de werkplek gezond en ergonomisch te maken, zodat u optimaal aan het werk kan zonder lichamelijke last te ondervinden. Hieronder is een greep uit onze ergonomische accessoires weergegeven. Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies.